I samtliga behandlingar ingår produkter som är anpassade utifrån kundens behov


Ansiktsbehandling Lyx, 1 h 45 min
895:-
En klassisk ansiktsbehandling där du får en 15 minuter längre dekolltage- och ansiktsmassage med välgörande ampull eller aromaolja. Här ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring, dekolltage- och ansiktsmassage och ansiktsmask
Ansiktsbehandling SPA, 2 h 15 min
1200:-
Behandlingen inleds med peeling av rygg samt en avslappnande ryggmassage med välgörande olja. Därefter följs en klassisk ansiktsbehandling där rengöring av huden, peeling, ånga, porrengöring, dekolltage- och ansiktsmassage och en avslutande ansiktsmask ingår.
Klassisk Ansiktsbehandling, 1 h 30 min 850:-
En komplett ansiktsbehandling där rengöring, peeling, ånga, massage av dekolltage och ansikte och en avslutande ansiktsmask ingår.
Lilla Uppfräscharen, 1 h 750:-
En behandling för dig som har torr och trött hud. Här ingår rengöring, peeling, dekolltage, ansiktsmassage och en avslutande ansiktsmask.
Hudrengöring, 1 h 750:-
En behandling för dig som är i behov av en riktigt djup rengöring. Här ingår rengöring, ånga, porrengöring och en avslutande ansiktsmask.
Mini Ansiktsbehandling, 30 min 450:-
En behandling där rengöring, dekolltage, ansiktsmassage och ansiktsmask ingår.
AHA-Behandling, 45 min 750:-
AHA (Alpha Hydroxy Acid) är en djupverkande fruktsyrepeeling som syresätter och ger näring åt huden. AHA påskyndar cellförnyelsen och gör din hud mjukare. Du får en fin lyster och fina linjer jämnas ut. Kan göras som enstaka behandling men för maximalt resultat rekommenderas en kur på 6 gånger (3900:-). Behandlingen påbörjas med en rengöring. Därefter appliceras AHA-syrorna på ansikte och hals och efterföljs av en ansiktsmassage och avslutas med en ansiktsmask.
Frans & Brynfärgning, 45 min 450:-
inklusive formning av bryn
Frans- och Brynfärgning i samband med Ansiktsbehandling 325:-
Frans- eller Brynfärgning i samband med Ansiktsbehandling 250:-
Fransfärgning, 35 min 375:-
inklusive formning av bryn
Brynfärgning, 30 min 325:-
inklusive formning av bryn
Klassisk Manikyr, 60 min 550:-
En komplett behandling för dig som vill ha vackra händer och välmanikyrerade naglar. Här ingår en mjukgörande handmassage, formning av naglar, vård av nagelband, polering av naglar och lackning av naglar.
Make-up, 60 min 750:-
För dig som vill vara lite extra vacker inför ett speciellt tillfälle. Samtidigt som du får din make-up får du även professionella råd och tips. Här appliceras foundation, puder, rouge, ögonskuggor, mascara och läppglans/läppstift
Brud Make-up, 2 h 30 min 1750:-
Här träffas vi först för en konsultation samt en prov make-up. När dagen är din appliceras foundation, puder, rouge, ögonskuggor, mascara och läppglans/stift
Vax: Halvben 395:-
Vax: Helben 575:-
Vax: Bikini 325:-
Vax: Armhålor 225:-
Vax: Helrygg 525:-
Vax: Överläpp 195:-
Massage helkropp, 50 min 675:-
En klassisk, avslappnande helkroppsmassage med oljor anpassade efter behov
Massage nacke & rygg, 30 min 395:-
Till dig som har problem med stel rygg och nacke
Absolute Treatment, 1 h 30 min 1050:-
Namnet säger allt. Det här är en avslappnande aromabehandling för dig som behöver det lilla extra. Behandlingen påbörjas med en avslappnande ryggmassage med varm aromaolja. Därefter följs en digitopressure i ansiktet, peeling av ansikte och hals, en avslappnande dekolltage, ansiktsmassage samt en avslutande special ansiktsmask. Under behandlingen har man även 2 st varma kuddar placerade på solar plexus samt vid svanken.

samtliga priser inkluderar 25% moms